Klein bedrijf - grote mogelijkheden

Ik ben een gedreven bedrijfsfotograaf gevestigd in Nuland, Noord-Brabant. Ik werk door heel Nederland en daarbuiten... van formele portretten van directieleden voor jaarverslagen en pr, tot creatieve foto's van medewerkers voor bijvoorbeeld personeelsbladen, advertentiecampagnes en gebruik op websites. Daarnaast fotografeer ik een grote verscheidenheid aan evenementen van modeshows, concerten, tot wetenschappelijke bijeenkomsten en seminars.

Ik pas me moeiteloos aan aan de aard van een evenement. Van sportief tot gala, altijd de juiste zakelijke uitstraling. Dat is één van de redenen waarom bedrijven steeds terug blijven komen.

Ik werk voor zorginstellingen, banken, verzekeraars, uitgevers, overheden en ontwerpers waaronder:

In 2009 ontving ik een Associateship van het British Institute of Professional Photography voor mijn fotowerk in de categorie "General Practice Photography".

Afspreken?

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag met een visuele make-over voor jouw bedrijf? Heb je een fotograaf nodig die jouw evenement op treffende wijze weet weer te geven? Of wil je gewoon een keer praten over de mogelijkheden? Bel me! Vind ik leuk. 06-18 73 80 29 - Jarno